荷蘭賽鴿運(yùn)動(dòng),一個(gè)偉大的飛躍-馮里歐

    發(fā)表時(shí)間:2011-04-18 14:48:14   瀏覽數(shù):17659   轉(zhuǎn)到我空間  分享到隨寫  分享到鴿友社區(qū)

      內(nèi)容簡介:  2002年的提案,現(xiàn)在通過立法。NPO會(huì)員出售信鴿,為國家保護(hù)對象。 以這個(gè)基礎(chǔ)所有的行為,在許多交易情況下買方都應(yīng)當(dāng)提出要求,向賣方要某種承諾,或者DNA檢測保證。 買方交易沒有向賣方提出要求的,視為放棄。立法(Garantiewet)意味著更多的買方,所買的鴿子,都會(huì)得到保護(hù)。 司法認(rèn)為:荷蘭賽鴿運(yùn)動(dòng),是一個(gè)偉大的飛躍,已經(jīng)在正確的決定上付諸表決。
    —威廉布林 (荷蘭信鴿基金會(huì)主席)

     


    原文如下:In 2002 werd de Nederlandse duivensport en vooral de duivenkweekcentra (iedereen die duiven verkoopt / duivenkwekers), geconfronteerd met enerzijds een wettelijke regeling en anderzijds met fraudezaken.
    De wettelijke regeling (Garantiewet) houdt in dat een koper van duiven meer rechten krijgt, waardoor de verkoper in bijna alle gevallen van geschil de bewijslast toebedeeld krijgt.
    Levering- en garantievoorwaarden, waarbij duidelijkheid wordt geschapen, zijn een noodzaak geworden, door een ontbrekende jurispudentie.
    De fraudezaken betroffen bedrog met stamkaarten en uitslagen.
    Stiching N.O.O.K. (Nederlands Overkoepelend Orgaan Kweekcentra) is in het leven geroepen om als landelijk overkoepelend orgaan deze problemen op te lossen.
    N.O.O.K. zorgt er voor dat de aangeslotenen (leden) bij deze stichting, allen een gedragscode onderschrijven op het gebied van de juistheid van stamkaarten en uitslagen.
    De aangeslotenen verkopen jonge duiven, waarop levering- en garantievoorwaarden van toepassing zijn en in een groot aantal gevallen DNA garantie wordt afgegeven.
    De aangeslotenen zijn verplicht , t.b.v de kwaliteit , om 2 maal per jaar een door de N.O.O.K. voorgeschreven gezondheidscontrole te laten plaatsvinden door een dierenarts.
    De aangeslotenen mogen het keurmerk van de N.O.O.K. voeren, waarmede de betrouwbaarheid en eerlijkheid van handelen wordt aangegeven.
    Het geheel staat onder auspiciën van de NPO.
    Door de oprichting van de stichting N.O.O.K. en toetreding van een groot aantal kweekcentra en kwekers van duiven tot deze stichting, denk ik dat de Nederlandse duivensport een zeer grote stap voorwaarts heeft gezet op het gebied van het correct zaken doen.
    Erop vertrouwende dat de kopers van morgen deze handelswijze zullen toejuichen, reken ik erop dat nog veel Nederlandse kweekcentra of een ieder die duiven verkoopt, zich zullen aanmelden als aangeslotenen.
    Willem van Breene
    voorzitter

    免責(zé)聲明:本網(wǎng)凡是由用戶發(fā)布的文字、圖片、音視頻等資料,其真實(shí)性、準(zhǔn)確性和合法性由信息發(fā)布人自行承擔(dān),并負(fù)法律責(zé)任。賽鴿資訊網(wǎng)不提供任何保證,并不承擔(dān)任何法律責(zé)任。
    評論列表
    用戶名: 密碼:     立即注冊


        2011-04-19 10:01:52
    立法保障鴿子買賣交易,可以看出荷蘭重視賽鴿運(yùn)動(dòng)的程度!但另一方面也反映出現(xiàn)時(shí)賽鴿市場的混亂程度~~~~~~
        2011-04-18 19:04:38
    希望所有的地方都可以有這樣的措施
    a级国产乱理伦片,亚洲女同国产一区二区,AV无码免费久久久精品,亚洲日韩一区二区 国产黄色视频在线播 日本熟妇牲交视频在线观看,国产在线播放99,国产一级无码视频,国产在线观看添荫蒂视频|www.tjnx.com.cn/ 日本熟妇牲交视频在线观看,国产在线播放99,国产一级无码视频,国产在线观看添荫蒂视频|www.zzshanglu.com http://www.tjnx.com.cn/ http://www.zzshanglu.com